Com funciona?

Si tens dubtes, et donem resposta als més freqüents

PAS 1. El sol·licitant obre la campanya

El sol·licitant del servei és l’entitat que vol emetre els vals de descompte a les persones beneficiàries perquè els puguin bescanviar en compres realitzades en establiments locals adherits a la campanya. Cada campanya es personalitza amb la imatge de marca del sol·licitant.

La campanya es gestiona 100% online i es poden definir, de forma fàcil i intuïtiva, les regles: pressupost total de la campanya, import dels vals, àrea geogràfica, vigència del val, mètode de lliurament dels vals, etc...

També disposarà en tot moment, de la informació detallada dels estats dels vals, accedint a la seva àrea privada de gestió de les campanyes.

Opcionalment, el sol·licitant pot decidir si vol fer donació dels saldos no consumits al finalitzar el termini de la campanya, i a quina entitat o organització social.

PAS 2. Els beneficiaris bescanvien els vals en els establiments adherits

Les persones beneficiàries, son aquelles que el sol·licitant vol beneficiar amb un val de descompte per bescanviar en els establiments locals.

Un cop obtingut el val de descompte en format PDF directament de la web o a través de correu electrònic (amb informació detallada de les condicions establertes i com procedir), el podrà bescanviar en qualsevol dels establiments adherits a la campanya.

Únicament cal disposar d’un telèfon mòbil o altre dispositiu mòbil, per presentar el val de descompte amb el codi QR a l´establiment seleccionat. També podran imprimir els vals de descompte, però és recomana no fer ús de paper, per protegir el medi ambient.

PAS 3. Els establiments adherits a la campanya gestionen el bescanvi del val

Són tots els establiments locals que han decidit adherir-se a la campanya i que podran aplicar el bescanvi dels vals de descompte, en base a les regles establertes pel sol·licitant.

El bescanvi dels vals de descompte, la podran fer a través de la web o dispositiu mòbil, capturant el QR amb la càmera del dispositiu o introduint el codi de bescanvi manualment.

Caldrà que l´establiment hagi fet un registre previ a la plataforma, seguint unes senzilles instruccions. I disposarà, en tot moment, de la informació detallada dels vals que ha bescanviat.

Al finalitzar la campanya, els establiments rebran l´import corresponent als vals bescanviats a través d’una transferència bancària.

REGALAVALS és una iniciativa de: